FGA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mailinize girin teliflerin kimlerden geldigine bakin. Hakli fesihler aldi iseniz yapabileceginiz tek sey,telif sikayetini yapanin telif sikayetini geri cekmesidir. Onun disinda yapabileceginiz birsey yok.

elif hakkina sahip olmadigi halde sikayet edip ceza almanizi saglayan birisi ise size telif cezasi gelmesini saglayan,youtube support'a durumu bildirin .

Gecmis olsun.
Evet yüklediğim video şikayet edilmiş. Yabancı bir videoydu. Sarhoş bir kızı çekmişler. Yine yabancılara ait.. Baya da hit getiriyordu. Birileri rahatsız olmuş demek ki.. Yapacak bir şey yok. YouTube bu konuda hassas davranıyor.

Sefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl video yüklediniz ? içeriği nedir ?

Genelde haber, nasıl yapılır ve ilginç videolar yüklüyordum. Sanırım şikayet edilmiş.

MuGi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde 3 senelik 4milyon izlenmeli kanalim gecen hafta gitti bir hafta daha dayansaydi tum ihtarlari kalkacakti kismet

Kötü bir durum. Giden gitti artık.

siirtsporlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense mailime bağlı kanalda şuan bende 2.ihtarı aldım hemde harlem shake dansından hesap tehlikeye girdiği için 180 video vardı günlük 2-3$ getirisi vardı hepsini sildim
Cesaret ister sizin yaptığınız. Helal olsun.

Dasboot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hesap açılmaz artık,memişli videolar mı yükledin

Öyle videolar koysaydım günlük 100$ kaldırırdım bu zamana kadar.

Başka bir hesap açsam Adsense hesabımı riske atarım bu kez de.. Neyse başka bir adsense hesabı almak lazım. Ya da Rahşan Affı'nı beklicez.