Arkadaşlar bir hafta içinde farklı kanallardan 5 telif birden aldım.
Duruma kafam bozuldu ve tatile çıkmaya karar verdim.
Bu ara kanallarınızı sık sık kontrol edin.
En son dün gece iki yabancı kanalıma birine iki birine bir adet telif geldi.
telifin gelişini ve uyarının nasıl verdiğini saniye saniye pc nin başındayken yaşadım.
Editlediğim bir Harlem Shake ve editlemeden koyduğum başka bir halem shake videosundan ayrı ayrı telif ihtarı yedim.
Sinir oldum adama geri mesaj yazdım lütfen silermisin videonu sildim diye ama bir cevap gelmedi.

Bir adet acun iki adet lig tv iki adet harlem olmak üzere toplamda beş adet telif hakkı ihtarı aldım...

Aldığım telifleri buraya yapıştırayım bari ...........................................

İhtar 1
20 Şub 2013

Best Harlem Shake Amazing Washing Machine (New) - (Kanal Adı)

Video Kimliği: oEWusAlzNFk

RediLataj tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 20 Şub 2013 tarihinde kaldırıldı

İhtar 2
20 Şub 2013

The Welsh Open Snooker Harlem Shake Billard - (kanal adı)

Video Kimliği: isGyX8VJxuM

Nick Oldfield tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 20 Şub 2013 tarihinde kaldırıldı

İhtar 1
17 Şub 2013

Akhisar Belediye Spor - Galatasaray Maç özeti Maç Sonu Drogbaya Saldıran taraftar - (Kanal adı)

Video Kimliği: Jh6OiRuwst8

DIGITURK tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 17 Şub 2013 tarihinde kaldırıldı

Drogba'nın İlk Sahaya Çıkışı Akhisar Belediye Spor Galatasaray Drogba Gol - (Kanaladı)

Video Kimliği: a0HaQm1Ceuc

DIGITURK tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 17 Şub 2013 tarihinde kaldırıldı

Drogba'nın İlk golü Akhisar Belediye Galatasaray - Drogba First Goal in Turkei Galatasaray - (Kanal adı)

Video Kimliği: of3ay79Az4o

Drogba'nın Galatasaraydaki ilk Serbest Vuruşu - Akhisar Belediye Galatasaray - (Kanal adı)

Video Kimliği: rKaNCVZgZG8

İhtar 1
19 Şub 2013

Ayda Beni Benden Alırsan Seni Sana Bırakmam Yarı Final - (kanal adı)

Video Kimliği: NS6MZjchUg0

Acun Media tarafından bulunulan bir telif hakkı hak talebi nedeniyle 19 Şub 2013 tarihinde kaldırıldı

dahası da var da bunlar yeter yeni bunlar..