seçmeme sebebi muhtemelen daha bütün topic'leri yüklememiş olmasıdır! tüm dünya topiclerini yüklediği için biraz zaman alıyor! iki hesap ekleyin 3 çıkması muhtemelen bi bug'dır hangi işlemi yaptıktan sonra 2 yi 3 yaptığını detaylı olarak PM atabilirseniz hatayı kolayca çözüme kavuşturabiliriz. SMS gelme derken ne demek istediğinizi anlamadım ama Auto trend tweet seçeneği aktifse belirttiğiniz dk da bir milletin tweetini alıp tekrar sizin hesaptan postalar hesabı aktif göstermek için muhtemelen o seçeneği işaretlemişsinizdir! Yok SMS den kastınız devamlı popup çıkıyorsa; o zaman "Notify for :" kısmından Tweets seçeneğini kaldırın! bu seçenek sizin takip ettiğiniz biri tweet atarsa beni uyar manasına geliyor.

Bu arada bir kaç bug vardı onları giderdim bi kaç saate bir güncelleme daha yapacağım ve bi kaç gün içindede TweetDeck uygulaması gibi hashtag takibi özelliğide yakında geliyor umarım o özellikte hoşunuza gider.

İyi çalışmalar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:46:20 -->-> Daha önceki mesaj 20:33:40 --

ByMaster hatayı giderdim bu arada hata bildirimin için teşekkür ederim.