Güzel kardeşim öncelikle yanlış anlama ama senin düşünce tarzın yanlış millet napıyorsa o yanlışları sende yapmak zorundamısın ? adsenseden sucu günahı olmadan banlanan kişilerin peki ne sucu var ? Bunları hiç düşünüyormusun..Yada Şöyle sorayım gece gündüz sitelrine hit gelsin diye özgün yazılar yazıp uğraşan biryanda ter döken kişi 100 dolar almak için uğraşırken hile yapan kişilerin para kazanmasımı adalet ?
ya bende oturup yazı yazıyorum benimde blogum var yazılarıda ben yazbildiğim kadar yazıp ekliyorum google bir öyle bir böyle çalma çırpmada yok tamamen kendim yazıyorum ama pek bir faydasınıda göremiyorum yani bunun sebebi şimdi hile yapan türklermidir diyorsun sen ben burayı anlamadım ? bende diyorumki bak eğer öyle diyorsan yanlışın var türklerle alakası yok hilenin kralını yapmış yabancılar var ama türk milletiyiz ya belkide ondandır yani google bize karşı bir eksikliği yada kısıtlaması var diye düşünüyorum ben o yüzdende google hayır diyeceksin abi diyorum anlatabiliyormuyum bak artık yandex te var olsun birazda onla takıl yandex e geç herkes kapatsın google eminim sadece bu r10 daki tüm sitesi olan büyük küçük herkes adsenseyi 24 saat kapatsınlar farkedilmezse bende birşey bilmiyorum böyle olması gerek aslında maa işte bunu yapamıyor herkes onlarda haklı çünkü başka büyük adam akıllı güvenebileceğimiz bir reklam şirketi yok