birader sabahtan beri nedir bu gelen geçen türk milletiyiz öle yapıyoruz böle yapıyoruz diyor ayıptır söylemesi ama yeter söylemem gerekiyor içine sıçıyoruz diyorsunuz ya milletimiz böyledir şöyledir diyorsunuz ya yav arkadaş ne milletmişiz sen neden beğenmiyon bu milleti ya sizin neden birbirinize veya kendi milletinize güveniniz yok elin adamı neler yapıyo haberin varmı peki ? adamların yaptığı hilelerin tezgahların haddi hesabı yok kardeşim yok google ölemiş yok yandex bölemiş öyleyse öyle ya google bırak ozman birader adamlar büyüdü dev oldular kim rakip çıktıysa ezildi yok oldu gitti neden peki ? bizim sayemizde tabiki milyonlarca web sitesi var ve kaç milyonluk tıklama yapılıyor allah bilir ne kadar para kazanıyor google ama bize vereceği paranın payını git gide kısıyor gözü doymuyor bizim başkanımız gibi demekki ama bunu bizim millet herşeyin içine sıçıyor diyerek ifade etmemiz yanlış değilmi ?
neyse çok uzatmayacağım kimsenin zoruna gitmesin yazdıklarım sadece anlamaya çalışın beni kardeşim güvenin birbirinize sen bana güvenmeyip te elin adamı daha zeki dersen beni bugün yok sayarak sende yarın yalan olursun gerek yok yani birçok millete göre çok akıllı birçok konumdada ön plandayız bu işin ipneliklerini çok fazla bilmeyiz yabancı webmasterlar gibi geceli gündüzlü spam dı, acayip acayip sistemlerdi vs. şeylerle uğraşabilecek ekiplerimiz yok herkes bildiğini okuyor araştırıyor doğru yanlış öğrenip uyguluyor neyse hayırlı akşamlar umarım yanlış anlamazsınız...
Güzel kardeşim öncelikle yanlış anlama ama senin düşünce tarzın yanlış millet napıyorsa o yanlışları sende yapmak zorundamısın ? adsenseden sucu günahı olmadan banlanan kişilerin peki ne sucu var ? Bunları hiç düşünüyormusun..Yada Şöyle sorayım gece gündüz sitelrine hit gelsin diye özgün yazılar yazıp uğraşan biryanda ter döken kişi 100 dolar almak için uğraşırken hile yapan kişilerin para kazanmasımı adalet ?