Merhaba,
Karıncahosting nasıldır, Karıncahosting rezaleti, Karıncahosting rezilliği
Karıncahosting'in kesintisini bilmeyen yoktur.
Bu herkezin başına gelebilir saygıyla karşılanır fakat sitenin 1 hafta kapalı kalmasıda nedir ?
Nerdeyse 1 hafta siteler kapalı durdu.
5 günce önce gece 4 de mail attılar verileri kurtardık ticket açın siteleri taşıyalım diye.
Sabah 7 de ticket açtım 4 tane sitem için.
Aradan 5 gün geçmiş 1 site bile taşımamışlar.
Soruyorum gece 4 de attığınız maile benden önce kaç kişi site taşıma isteği yolladıda bu kadar uzun sürdü diye. Adamlar bunu sizle paylaşamayız diyor

Bugün ohoo siz site yaşıycaksınızda bizde görcez deyince taşımaları tamamiyle iptal etmişler.

Mod abilerim lütfen yinemi karıncahosting demeyin bu konuyu site taşıdıkları felan yok demek ve kullanıcıları bilinçlendirmek için açıyorum.

İsteyen olursa ticket sslerini koyarım.
Mailin gelme ve ticket açma ssmi koyarım.
5 günde 1 site taşınmıyorsa , taşınmıyordur değil taşımıyorlardır.

Adamlar 7/24 destek diyor. Msn açan yok skype açan yok telefona bakan yok cebe banak yok. Bi ticket atarsan oda böyle bi durumda ne kadar sağlıklı ? Siteler göçtü adamlar r10dan bir duyuru dahi yapmadı

Bu hoş karşılanır daima ama sen bilmem kaç kişiye hosting sağlıyorsun. Haftalık yedek garantisini veriyorsun. Bunu vermeye zorunlu değilsin ama veriyorsun ve insanlar buna güveniyor. Ama 900 tane siteyi birden kaybediyorsun ve yedek yok diyorsun. Sen 900 tane siteyi yine bu 900 tane sitenin barındığı makinadamı yedekliyorsun ? Hiç yedekleme o zaman.

Bakın tam 10 gün geçmiş
Artık dedim iş başa düştü.
4 site arasından 1ini bugün başka bir firmadan hosting alarak 2 ay öncenin yedeği ile açtım diğer 3 site hala kapalı. Sözde verileri kurtardılar.