ovh sorunsuz dıyen yok yada savunan ovh babamın oglu olsaydı daha ıyı olurdu
benım belırtmek ıstedıgım bugune kadar buyuk bır problem yasamadım.Redstation makına aldım ancak ovh hızları goremedım 1 gbıt lımıtsız aldım (suan sınır koyuldu)sınır koyulmadan once almıstım 15 mb gecmedı uploadda...
Redstation forumdada bır cok konu mevcut saldırı vs var dıye makınaları kapatıyolar burdakı amacım ovh ve redstation kıyaslamak bu soyle boyle demek degıl ben sadece gorusumu belırttım bırden parlayan sızsınız anlamadım calısmak ıstemeyen calısmaz...

sunuda belırteyım yaklasık 4 ay oldu ovh 100 mbıt makına aldım 1 gbıt hızlarını goruyor 80 90 mb upload dowl goruyor anlık yada lokal degıl sureklı stabıl.aynı makınadan bır tane daha var 12 mb gecmıyor.

sımdı bır baskasıda gelıp hollanda,almanya dıyebılır ama calısmadıgım yerle ılgılı bır fıkır yurutemem sıze.ona bakarsanız bulgarıstan netı cok ucuz ama hıc bır bulgarıstan sırketı ovh verdıgı fıyatıda veremıyor ev kullanıcısı ıcın stabıl 100 mbıt sınırsız net 50 tl .ınternet saglayıcıları 100 mbıt dısında vermıyolar belkı 1 gbıt 10 gbıt hatlarıda mevcut ancak saglamıyolar hostıng sırketlerıne bakarsanız fıyatları turkıyeden cok daha pahalı umarım anlatmak ıstedıgımı anlatabılmısımdır.