İzin almadan kaydetmiyor. Alışveriş esnasında o seçenek seçili geliyor. Sizlerde azıcık alışveriş ekranına dikkat edip alışverişinizi yapsanız kayıt etmemiş olacak.
Ayrıca otomatik ödeme seçeneği de isteğe bağlı olarak seçili geliyor. Yine paneli düzgünce incelediğiniz de bunu da deaktif edebilirsiniz.
Bu çalışma sistemi hemen hemen bütün firmalarda mevcuttur. Sonuç olarak adamlar ürün satıyor ve bunu bir şekilde pazarlamak istiyor. Siz evinizin kapısını kilitlemeden, kapıyı ardına kadar açıp gidiyor musunuz? Daha sonra da evinize hırsız girerse hırsızı mı suçlayacaksınız? Kendi önlemlerinizi almayıp ya da takip etmeyip başkasını suçlamak en kolayıdır.
Kusura bakmayın ancak cam değilsiniz yere düşünce kırılasınız. Ya da hiç tartışma veya fikir ayrılıkları yaşamamış değilsiniz. Her lafa kırıldım, döküldüm edebiyatı yapmak komik. Benim laflarım kırıcı ise canım kardeşim aynı hassasiyeti sizlerde gösterin ki kendi hatalarınızdan kaynaklı durumlar için başkalarını suçlamayın. Bu durum hem daha kırıcı, hem de sizleri hukuki alanda zor duruma düşürecek nitelikte.
Sadece kırılma meselesine değineceğim, tartışabiliriz tabi fakat bir insanın hatasını yüzüne vurarak, onu herkesin içinde rencide ederek bir yere varamayız.
İyi forumlar.