) Siz provake olmak istedikten sonra havadaki nemden bile provake olursunuz. Kendi hatalarınız sebebi ile hiç kimseyi suçlayamayacağınızı belirtmiştim.
Eğer simgelerin ne işe yaradığını ya da panelin özelliklerinin neler olduğunu araştırma gereği duymuyorsanız bu şekilde derdinizi anlatmak için forumda da başlık açıp firmaları kötüleyemezsiniz.
Bana da günde sizin kadar mail geliyor. Görmeme imkanım hiç olmuyor. Çünkü kesemi ilgilendiren bir durum. Önümde koskoca Godaddy yazısını görmeme ihtimalim de yoktur. Şimdi görmemiş olamaz mıyım diyorsunuz, ama önceki yazılarınızda adamlar bana mail atmadı diye suçluyorsunuz. Kusura bakma ama yavuz hırsız ev sahibini bastırır muhabbetine döndü söylemlerin.
Arkadaşım senin internetin ya da senin internette ne yaptığın veyahut Godaddy'nin seni kazıklaması beni zaten zerre kadar ilgilendirmez, umurumda da olmaz. Ama kalkıp da kendi hatalarınızı masum görüp de ticari bir firmayı bu şekilde fütursuzca suçlayamazsınız. Eğer o firma ben olsaydım, eğer Türkiye'de kaydım olsaydı şu an sizi Ticari Mahkemede dava etmiştim. Firmamı ve ticari itibarımı zedeleyecek yorumlar yapıp, kasti olarak beni kötülüyor diye.
O yüzden doğruları işitince "provake oldum höy höy" diye dökülme. Git kendi hatalarını düzelt, bak bakalım o vakit ilgili firma ile bir sıkıntı yaşıyor musun? Ha yaşıyorsan gel o zaman içini burada dök, yardım yolu ara. Burada ticari bir firmayı kötüleyerek sen asıl insanları provake etme.
Geçmiş olsun. Benden daha bilgili arkadaşların paranızı geri iade alma konusunda önerdikleri yolları denemenizi tavsiye ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:10:17 -->-> Daha önceki mesaj 17:02:24 --
Not : Laptop'tan yazıyorum, yazım hataları için kusura bakmayın