yani ben yalan söyliyorum ovh sunucum çöktüründe neydeydin sen ?
merak ediyorum 4 gün boyunca herkese rezil oldum sunucu diskleri ulaşım yok sen neydeydin söylermisin ?
ALLAH TEK DİLEGİM YAŞADIGIM SIKINTIYI SENDE YAŞA O ZAMAN GÖRELİM
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:43:08 -->-> Daha önceki mesaj 15:40:07 --
OVH savunucuların devam edin sizin inandım laflarını sunucu aldık herşey ortata 48 saat boyunca network gittikdi
Rica ediyorum lütfen üslubu koruyalım.
Birde sakince yazarsanız daha okunaklı olabilir.
Kimseyi savunduğumuz yok siz hala başka yerde takılı kaldınız.
Siz 4 Gün boyunca burada herkese rezil olurken, sunucu disklerine ulaşım yokken ben buradaydım muhtemelen.
Dilediğiniz dilek içinde söyleyecek birşey yok, bizden çıktı artık.
zaten HDikmen gibi sorun yaşayıp sorun yaşamadıgım gibi ( sanırsam ovh bir aile bagları var ) 2-3 kişi bu forumda ovh yönlendiriyor ondan herkes ovh yüklendi yoksa 2-3 kişi demesse şahsen bende dahil almayız zaten ay sonunda tr çekiyorum zararım geçdirimiz aydan olan disk sorunu yüzünden 8 vps ( 450 tl) bu ay 150 tl 4 vps eger HDikmen çok biliyorsan gelsin bu zaralarımı ödesen eger ödemiycekse bana aşagılık firmayı övmesin
Evet, derin seviyoruz OVH'ı.
<kd>Ne güzel şeysin sen öyle OVH, kedi gözlere bak. Maşallah.</kd>
Çalışkan diye atfettiğiniz İngilizlerin o müthiş firması Redstation benim 3 aylık ödemesini yaptığım sunucuyu 2. ayında sorgusuz sualsiz formatlayıp 2 aylık "legal" çalışmamı çöpe atarken benim zararımı kimse ödemedi? O yüzden bende sizin zararınızı karşılamıyorum.
Ben sadece şunu söylüyorum,
Fransızlar tembel,
İngilizler ve Amerikalılar çalışkan,
Romalılar çağdaş falan filan.
Niye gidip bir Fransız firmasıyla çalıştınız ?