Fransızlar tembel..
Fransızlar son 1 Aydır mı tembelki gidip 500 TL lik sunucu alıyorsunuz ?
https://www.r10.net/1066061791-post32.html
Fransızların tembelliği konusunda ise diyecek birşeyim yok, 13 Dakikada değiştirdiler DiskMark sonucu ile.
Daha geçen gün bir disk değişim talebi daha yolladım; yarım saatte tüm işlemleri yapılmış ve bir önceki disk yapısı ve os seçimi ile format halinde ticketa dönüş yaptılar.
VIP desteğim kesinlikle yok.
Varsın böyle tembel olsun..
OVH Türkiyeye kapılarını ilk açtığında ben 50 TL lik sunucudan da aldım, 2G.
500 TL Server almadım, 50 TL Verdim üstüne birde hizmette verdiler..
@Maximo 'nunda dediği gibi bu kadar isyana bir anlam vermek güç..
Ne ben ne
@Maximo yaşanan kesintiyi savunmuyoruz. Olmamalıydı ama oldu, kendisinin verdiği örnekte çok iyi;
Gecenin 5'inde, ben güzelce uykumu çekerken sunucumda yaşadığım problemi 10 Dk içinde Müdahale ekibine bildirip, 5 dk içinde çözülmesini sağlayıp, web sitemi benim uykumu bölmeden tekrardan yayına koyuyorsa bu yaşanan sıkıntılar hoş görülebilir..
yani ben yalan söyliyorum ovh sunucum çöktüründe neydeydin sen ?
merak ediyorum 4 gün boyunca herkese rezil oldum sunucu diskleri ulaşım yok sen neydeydin söylermisin ?
ALLAH TEK DİLEGİM YAŞADIGIM SIKINTIYI SENDE YAŞA O ZAMAN GÖRELİM
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:43:08 -->-> Daha önceki mesaj 15:40:07 --
dun gece sızmısım

bg arkadaslar sıteye rahatca gırıyor tr dusme oluyor sadece bunuda dıpnot olarak ıletıyım.suan bır sıkıntı gozukmuyor.
kullanmak ıstemeyen ovh kullanmaz bu kadar basıt kımseye sılah zoruyla kullan demıyolar ancak hem ucuz hem uygun fıyatları ovh 11 adet sunucum var bugune kadar herhangı bır sıkıntı cıkmadı bazen sıparıslerı 3 gunde teslım edıyolar bazen 3 saatte onun dısında bır sıkıntı yasamadık.gunu geldı telefonlada aradık durumu belırttık yardımcı oldular
OVH savunucuların devam edin sizin inandım laflarını sunucu aldık herşey ortata 48 saat boyunca network gittikdi