SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki VIP "Support alırsak saniyesinden dönceklermi bize ? ayrıca alırsak bu vip destek sorun olmıycakmı ver ayrıca sorun bugün başlamadı sorun 2 gündür vardı acama o çok bilgili şeref yoksunu teknik adamları acama dün sorunu görememişmi merak ediyorum 100 tl sunucu almadk dipnot
500 tl sunucu para veriyoruz ? ayrıca 1 saat degil tam 4 günde hardisk sorunu bulup degişim yapılmasını uygun gördüler kısaca konuyu toplamak gerekirse
ingilizler çalışkan dakiklerdi
amerikalılarda ögledir
ama fransızlar temmel önde gidenidir
Fransızlar tembel..
Fransızlar son 1 Aydır mı tembelki gidip 500 TL lik sunucu alıyorsunuz ?

https://www.r10.net/1066061791-post32.html
Fransızların tembelliği konusunda ise diyecek birşeyim yok, 13 Dakikada değiştirdiler DiskMark sonucu ile.
Daha geçen gün bir disk değişim talebi daha yolladım; yarım saatte tüm işlemleri yapılmış ve bir önceki disk yapısı ve os seçimi ile format halinde ticketa dönüş yaptılar.
VIP desteğim kesinlikle yok.

Varsın böyle tembel olsun..

SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ister anla ister anlama çokta tınnn .....
ben 4 gün bekletip 4 gün disk değişimi yapıp sonrasında dünden beri sorun olduğu halde bugün sorun olmuş gibi davranıp zorla zorla iş yaptıkları belli
ve bundan sonra gelip senin onları savunmanda saçma ?4 vds müşterim iptal verdi 4 vds demek 150 tl demek bunun hesapını kim vercek söyle bakam ?

ben 50 TL server almadım 500 TL server aldım ?
500 TL vercem üstüne bana hizmet veremiycekler varmı böyle saçma bir iş
OVH Türkiyeye kapılarını ilk açtığında ben 50 TL lik sunucudan da aldım, 2G.
500 TL Server almadım, 50 TL Verdim üstüne birde hizmette verdiler..

@Maximo 'nunda dediği gibi bu kadar isyana bir anlam vermek güç..

Ne ben ne @Maximo yaşanan kesintiyi savunmuyoruz. Olmamalıydı ama oldu, kendisinin verdiği örnekte çok iyi;

Alıntı
Netdirekt Almanya'da sorun olduğunda saatlerce hatta bazen günlerce burada yaşanan mesajları nasıl unuttunuz? Redstation bir başka arkadaşın diskini umarsızca formatladığında yaşananlar?
Gecenin 5'inde, ben güzelce uykumu çekerken sunucumda yaşadığım problemi 10 Dk içinde Müdahale ekibine bildirip, 5 dk içinde çözülmesini sağlayıp, web sitemi benim uykumu bölmeden tekrardan yayına koyuyorsa bu yaşanan sıkıntılar hoş görülebilir..