Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahbap, saygılı ol biraz
Ben sana saygısızlıkmı yapmışım nerde? yada nezaman? ayrıca nerden ehbabın oluyorum? üslübuna dikkat et.

sen giderken biz geliyorduk, tüm senuke, scrapebox, sicksubmitter, TBS (tabi sana yabanci gelebilir, thebestspinner)
Benim kaç senedir bu işlerle uğraştığımı bilmeden nasıl oluyorda giderken geliyorduk diyebiliyosun? ben 96dan beridir net alemindeyim 2000'den beridirde weble alakalıyım ben varken sen yoktun daha önce olsanda olmasanda karşındakini bişey bilmiyo gibi bakma eğer zaten baksaydın hitlenmiyor diye konu açmazdın.

kötü işlerin de kendine özel seviyeleri var
Kötü işlerin özel seviyesi olmaz kötü kötüdür 1de bir binide bir, bir kere kemeri çözmüşsen alışmamış g.tte don durmaz hesabı hep yaparsın yoksa kendini kandırma.

bi de o kırmızı bayrağı ayır istersen avatarından, sana yakışmaz o
Bunu anlayamadım nedemek o? bu ne salakca bir laftır sen benim türklüğümü eleştirecek kapasitedemisinkide yakışmamış diyosun? yada sen nesin kardeşim? türk değilsen bayrağımıza laf atma bunun açıklamasını yapmanı bekliyorum harici rapor edicem.

Senin gibileri uyarıyoruz yardımcı oluyoruz diye bunları konuşma cesaretini kendinde bulan kafadaki zihniyete vay.
ah ah, seninle tartışmak istemem, bizde yaşa bakılmaz, BEYİN'E bakılır, git kime şikayet edersen et, bu da daha beynin gelişmedik anlamına gelir, türkmen'im ben, senin bayrağına laf atan yok, bunu hiç mi BEYNİN algılamadı?! seninle daha tartışmak istemem, klavye delikanlılar da delikanlı erkek sayılmaz bizde bunu unutma, ayrıca ben hiçbir konuşmamda türklere hakaret etmedim, sen hemen provakasyon yapmaya kalkma burda, genelde türkleri kardeşim gibi severim..