500 TL sunucu parası Benim 17 sunucum orada 3 yıldır sorunum yok. 10 gbit private hat kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı şimdiye kadar. Sorun ovh bazlı da değil burada hiçbir arkadaş benim sunucum kapanmış ethernet sıfırlanmış diyemez. An ve an saniye saniye takip ediyoruz. Lakin 3 farklı lokasyondan test ettik. Türkiye'nin mutelif illerinden farklı çıkışlar mevcut onların 1 tanesi kesinti yaşamadı OVH backbone girişi farklı olduğu için arkadaşlar sorun çözülmüş iyileştirme çalışmaları 4 saat daha sürebilir demişler destek sisteminden.

Başlıktaki yazıların çoğunu okudum saldırı felan diyenler var Kim nerden çıkarıyor bilemiyorum da hakikaten bu işi laiki ile yapan arkadaşları taşlamayı bırakalım artık.

Adam milyon dolar yatırımlar ve milyon dolar ödemeler ile ayakta tuttuğu sistemlere azınızdan düşen kelimelere bakar öyle konuşursanız hep karlı olursunuz artık alışın.

Hem Türkiye'de hemde yurt dışında bu işi her kim yapıyor ise saygı duyun bizim gibi bir milletin kahrını çekiyorlar. Yıllık 20 TL host satan bir arkadaş buluyorlar hizmet alıyorlar sonra hizmette sorun var dosyalarım yok yana yana adam arıyorlar. Sağlam yerlerden aynı hizmeti almak için defalarca başvuruyorlar dayanamayan sağlam hizmet veren firma veriyor hizmeti aynı fiyata yeter ki adım duyulsun az reklamımı yapar diye, bu sefer müşteri hizmet iyi olmasına ramen yıllık verdiği 20 TL ile firmayı esir alıyor habire sorun şu script kuralım bunu ekleyelim. Bunların aynısını datacenter yöneticileri yaşıyor.

Datacenter gökten inmiyor en basit kurulumunda giden para 100 bin TL. şimdi bazı arkadaşlar iki makine koyuyor DC elini kolunu sallayarak girebileceğini sanıyor. Artık biraz modernize olmak şart diye düşünüyorum. Lütfen konulara ayaklar altına almadan düzeyli yazılar paylaşalım iki yazı yazıp kötüleyip iki yazıp ilerlemeyelim varsa elinizde delil kanıt resmen bir ibare ona göre uzun uzaya yazın derdinizi cevap verenlerde size açıkça her detayı ile cevap versinler.

Samimi olduğum adamlar var ovh dan size onların bana yolladıkları destek taleplerini söylesem emin olun siz bu işi nasıl yapıyorsunuz dersiniz. Adamlar anlamadıkları konuları bir kaç müşterisine soruyor ve ona göre en iyi çözümleri üretmeye çalışıyorlar.

Lütfen buradan sesleniyorum arkadaşlar konulara yazarken konu kasayım laf olsun vs. boş cümleler sarf etmeyelim herkes lafın nerelere gittiğini ölçüp biçip yazsın.

Herkese teşekkür ediyorum herkese iyi çalışmalar diliyorum.