Merhaba arkadaşlar.
Hemen hepimiz browser tabanlı oyunlar oynuyoruz sanırım. Bu konuyla ilgili uzun zamandır düşündüğüm projeyi hayata geçirmeye karar verdim ve çizimlere başladım.
Yaklaşık 20 tane yaratık çizimi yaptım, günde 3-4 tane (renklendirme dahil) çıkıyor. Yaklaşık 60 çeşit karakter ve gelişmiş halleri ile yaklaşık 300 yaratık ve değişik karakter çizimleri / kıyafetleri olacak
Çizimdeki logo benzeri şeyleri kapattım. Haliyle çalınma riski var.

Aslında benim istediğim şey benim projem hakkında, konusunda uzman bir kişiden bilgi almak. Grafik sorunu yok gördüğünüz gibi. Hepsini kendim çizebiliyorum. Proje geniş aslında, çizimleri ios ya da Android tabanlı cihazların ekran çözünürlüğünü dikkate alarak çizdim. Sadece browser tabanlı değil, aynı zamanda akıllı cihazlara da uygun bir oyun olabilir.
Oyun quest tabanlı yaratık dövüştürmeli bir oyun olacak. Pokemon gibi yani. Ancak işin içinde Quest var. Biraz geniş. Ayrıca dünya haritası falan da çizildi. Yakında bir site hazırlamaya başlarım sanırım.
Ne kadar para gider bu işe ve bu konuda çalışmak isteyen kimse var mı ben onu öğrenmek istiyorum.
Kick Starter'da bu tür projeler için iyi ödenekler çıkıyor.
Lütfen bana Özel Mesaj ile ulaşın.
Şimdiden teşekkür ederim.