Arkadaşlar yazdığınız yorumlara teşekkür ediyorum.
Birçoğunuz ön yargılarla okumuş yazıyı. Ben bir Türküm ve Türklerin hiçbir konuda ve platformda kötülenmesini tabiki istemem. Bunu belirtmeliyim.
Birçoğumuz r10 vs webmaster platformlarında bilgi ve paykaşım yapıyoruz.Ticaret yapıyoruz.
r10 da banlananların sayısı banlanmayanların sayısından daha fazladır tahminim. Bu sizce komik değil mi?
Hileyi tabiki tüm milletler yapıyor. ama adamlar kılıfını iyi ayarlıyor. Biz hileyi bile iyi yapamıyoruz işte sorun burda.
Bu bloger ın adresini vermek isterdim. Ancak PR si 7 ve iki adet linkim bulunmakta. Çöpe çevrilmesine göz yumamam

bilmem anlatabildim mi?
Hasılı şu ki: Madem bu işten para kazanmaya çalışıyoruz. O zaman işin doğasına ve kuralına hileli de olsa dikkat etmeliyiz. Bu konuyu ve yazdıklarımı gelecek senelerde inşallah üzüntüyle düşünmeyiz.
Bence başkalarının çöpe çevirmesine gerek kalmamış. Sen gerekeni yapmışsın bile... Ve bu paylaşmak istemediğin sözümona yazıdaki mesajı da hiç anlamamışsın. Hem diyorsun ki Türkler kurallara uymuyor, hile ve spam yapıyor tedbir getirilcek, hem de elalemin bloguna link kasıyosun. Enteresan bi tipsin sen arkadaşım. Ne içip kafa yapıyorsan bize de ver.