( uzun bir ara vermiştim ama geldiğimde bir baktım ki sitem uçmuş nedeni araştırınca PARAYLA satın aldıgım makaleleri malesef PARASINI alarak sitesine ekleyenler kaldırmışlar çok makale aldıgım içim baya içeriği kaldıranlar olmuş ama sorun yok tek tek kontrol edip eksi itradeleri vereceğim....
1000 küsür siteden tanıtım yazısı almışım bunların yaklaşık 600 tanesi makaleleri kaldırmış 250 yakın site kapanmış
ödediğim paraya yanmıyorum da sitem cezaya girdi ona yanıyorum şimdi bunun hesabını sormak en doğal hakkım.
Tanıtım yazısı satıyorsanız eklediğiniz içeriği siteniz KAPANMADIĞI müddetçe KALDIRAMAZSINIZ sizin gibi 100 kişi kaldırsa site ceza alıyor bunu düşünerek karşı tarafa vereceğiniz zararı hesap ederek tanıtım yazısını satın vereceğiniz zararı düşünerek hareket ediniz. Aldığınız 50 TL karşı tarafa 50 BİNE mal oluyor. )
Kaliteli bütün site ve site SAHİPLERİNDEN tanıtım yazısı almaya devam
İstediğim Özellikler Hızlı index alan alexa değeri iyi olan legal içerikli sadece tanıtım yazısı için Açılmamış Bütün Sitelerden tanıtım yazısı alınacaktır.
ilgilenen arkadaşların aşağıdaki şablona göre pm atmalarını rica ediyorum.
Site Adresi:
Alexa Değeri:
site yaşı:
İndex Hızı:
Varsa Dmoz kaydı:
Varsa Google news kaydı:
Ortalama Hiti :
sitenin kaç yıldır aktif olduğu:
İstediğiniz Ücreti:
Ödemeler Her HAFTA SALI Günü Sonunda banka hesabına yapılacaktır.
PM atan arkadaşların KONUYA YAZMALARINI rica ediyorum. Sırayla tanıtım yazısı alındığı için gelen pmler bazen gözden kaçabilir.
Günlük belirli bir miktar alındığı için sırasıyla beğendiğim sitelere geri dönüş yapıyorum.
alınan tüm tanıtım yazıları kontrol ediliyor.
site kapanmadığı sürece tanıtım yazılarını kaldıran kişilere - trade verilecektir
Ondan sonra yok haberim yoktu yok site yedeği yoktu demeyin ona göre tanıtınım yazısı satın.