nick im aynı. değişiklik yok...
parasını ödeyip aldığım 2 eklentiki 1 tanesini ben istemiş/önermiş idim zaten.
program hakkında düzenlemeler istedim. manuel install olmasın dedim... kabul etmedin.
kelime bazlı topic kontrol modunu ben istedim senden.. yani v1agra kelimesi olan topicler hiç açılmıcak gibi.. sen tuttun onu manuel install şeklinde yazdın vede bana gelmiş yasaklanacak her kelimeyi git ftp den filan php dosyasının içine ekle dedin. ben ise bunun bir yönetim penceresinde yasaklanacak kelime için ekran olmasını istedim. sen onu yapmadın.. yaptın mı ?
birde işin garibi.... spam poster'a yasaklı kelimeleri gösterecek şekilde yazdın.... yani adam yasaklı kelimeleri gördükten sonra rahatlıkla spam topiclerini açacak idi..
eleştirilere açık değilsin.
program düzenlemesi yapmayınca, programı kullanan/satın almış biri olarak yaptığım eleştirileri sürekli sildin. baktın silmek ile olmuyor beni forumdan
banladın
bunlar pek unutulacak şeyler değil
ayrıca seo4smf hakkında eleştiri yapıp.. faydalarını sormadım
neler yapıp neler yapamadığını biliyorum. mesela kur kaldır. sonra yeniden yüklemek istediğinde sitemap hazırlamıyor idi. bunu defalarca forumda sordum. orda sen ve diğer modlar araştırma yapmadan soru sormayın gibi ukalaca cevaplar veriyordunuz.
iyide... defalarca seo4smf de kaybolan sitemap dosyasını programa yeniden nasıl yaptırırız sorusunu cevaplamadın. bu tür bir imkan varmı ?
yazdığın mod un faydaları ve sonuçlarını kötülemek gibi bir amacım yok.. hemde ücretsiz çok faydalı bir programı kötülemek gereksiz olur.
Ama orda o kadar çok install yükleme sorunu yaşayan vardı ki.. mod u silmek ayrı sorun. mod dan kalan tablo ve artık dosyaları silmek ayrı sorun. hatalı yükleme yapan kişi sonra hatasını bulup yeniden yüklemek istediğinde, yüklenen modun olması gibi çalışmaması ayrı bir sorun.
sonuç olarak güzel çalışmalar düşünüyorsun fakat yazdıklarının son kullanıcı açısından kullanılabilrliği kötü.. satın aldığım modun kullanılabilirliği ise çok kötü...
sen bu tür bir eleştiriyi kabul edemeyen birisin.
aligned child board... ise...
evet haklısın onla bir sorunu yok gibi gözüküyor. Çünki sildikten 2 gün sonra google analiz etmeye başladı.
birde. 2.0.4 de aligned child board yüklediğimde yönetim panelinde listeleme sayısı seçme combosu boş çıkıyor.
fahat child board lar 2-3 lü şekilde sıralanıp hemen altına da tümchild boardları yan yana yeniden yazıyo
ben bunları konuşmak veya senin burda olduğundan bile haberim yoktu.
ben 2.0.4 için hem seo hemde tag - sitemap vs vs amaçlı tecrübe edilmiş mod ları öğrenmek amaçlı açtım
konu nerden nereye geldi bu arada.....
sitedeki nickinizi bana seo4smf yi aldıgınız siteden pm atarsanız sorun hakkında yardımcı olabilirim.
ancak ücretli seo4smf de ftp'ye ancak güncelleme dosyalarını atmak için girersiniz. bunu da ortadan kaldırmak için paket halinde de veriyorum. seçim size ait ister ftp yi acar dosyaları yenilersiniz isterseniz paket halinde kurarsınız.
anlamadıgım nokta modu güncellemek; hatalarını gidermek ya da modu daha iyi hale getirmek sorun mu yani
dediğiniz alt bölümleri 2li ya da 3lü yapma modunun da google analytics ile herhangi bir problemi yoktur.
dediğim gibi ilgili siteden bana seoyu aldıgınız üyelikle mesaj atın yardımcı olurum