Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ankara'da uzun dönem askerlik yaptım ve yaklaşık 2 yıl önce teskere aldım. Yakındım ama belirttiğiniz yerde değildim. Yaz ve kış farketmeksizin 12 ay boyunca , günde ortalama 14-16 saat dışardaydım. Askerden eve getirdiğim herhangi bir sağlık problemim yok. Bana kattıkları gerçekten çok fazla. Ne kadar Bolu'nun soğuğu vursada ; Ankara'nın kışı , yazdan daha güzel. Merak etmenize gerek yok. Acaba üşüyormudur , acaba karnı açmıdır diye düşünmeyin. Madem yeni gitti; Türk Silahlı Kuvvetleri, zaten eldiveninden beresine , kalın çorabından ince çorabına , iç çamaşırından eldivenine herşeyini veriyor. Acemilikte grip olacak. Spor başlayınca herşey düzelecek. Spordan kaçmadığı sürece ve yemek seçmediği sürece hiç birşey olmaz. İzmir'de 75 gün acemilik yaptım. Evimi 3 kere aradım. Bırakın özlemesi daha iyi. Askerlik herkese, herşeyi katar. Şu ana kadar kendime yaptığım en büyük iyilik, askere gitmek oldu. İçiniz rahat olsun.
Kardeşine yapabileceğin en büyük iyilik boyunluk temin etmesini söylemektir. Onuda acemilikte sabah eğitim alanına gitmek dışında kullanamaz. Çünkü kullanımı yasaktır.
Şimdiden hayırlı teskereler. İstanbul'da oturuyorum. Ankara'ya yolum düşerse p.m ile kardeşinin bilgilerini isterim, eksiği varsa götürür ziyaret ederim.
Hiç unutmam. R10'dan Ankara'da oturan bir arkadaşım askerdeyken arayıp birşey lazım mı , ziyarete geleceğim demişti? Yarım kokoreç bide ayran istemiştim. Ertesi gün nizamiye'den aradılar ve arkadaşımı görünce şaşırmıştım. O kokorecin tadı haylen damağımda. Forumu takip ediyormu bilmiyorum ; ama , Vedat , teşekkürler.