fast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
800-1000 Arası en ideal telefon Galaxy S3 Mini'dir. Gayet hızlı ve kullanışlı. Mini dediğine bakma iphone kadar S3'e göre mini. 760 TL'ye 2 yıl Türkiye garantili miniler var.
İlginiz için teşekkür ederim S3 Mini düşünmüyorum, çünki artık Samsung cazip gelmiyor, tamam işinin ehli olabilir fakat artık tatmin etmiyor desem yeri var.

KaanYILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galaxy s3 İdeal - Galaxy Wonder - Kullanılışlı - Galaxy Ace2 Denenmeli.
İlginize teşekkürler söylemiş olduğunuz modellerde telefon kullanan arkadaşlarım var ve memnun değiller. Hele ki Galaxy Wonder ve Ace2 çok kasıyormuş sürekli olarak bataryayı söküp takmak zorunda kalıyorlarmış.

Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:24:07 -->-> Daha önceki mesaj 12:20:57 --

Qarinqo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka gibi .) HTC,SONY,LG gibi firmalar yazılım konusunda android tarafından üvey evlat muamelesi alır bunu unutma. Samsung ve İphone gibi firmaların telefonlarına bak derim biraz daha para koy s3 al.Dertsiz başına dert alma.
İlginize teşekkürler, üvey evlat derken ? niçin öyle ? HTC kullanan arkadaşlarım gayet memnun olduklarını söylediler, S3 kullan 1 tane arkadaşım var zaten tamam hoş güzel telefon fakat çekici gelmiyor bana kasası. iPhone düşünmüyorum çünkü o telefonu çok yukarıya taşıdılar, tamam hayranları çok olabilir fakat, bataryası değişmeyen telefon mu olur örnek olarak.