abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin tamamına ve tüm içeriğine ihtiyacınız var.
Sitenin tamamını ve tüm içeriği bir kolana aktarıp bu data üzerinde işlem yaptırmak doğru bir yaklaşım mı sizce? Sezgisel olarak, sanki site içeriğini bir şekilde parçalamam gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu içeriği doğru bir şekilde parçalasam bile nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Aslında ne yapmam gerektiğini tam olarak kafamda canlandırdım desem yalan olur Verdiğiniz Google Kategori ağacı'nı nasıl kullanacağım konusunda da tam bir fikir yürütemiyorum. Yani verdiğiniz datayı excel de anlamlı bir hale getirmeye çalıştım ancak pek sonuç alamadım. Biraz daha açıklama istesem çok şey mi istemiş olurum? Elbette herkese açık bir forumda bu kadar detaya girmek istemezseniz sizi anlarım, zaten yeterince açıklama yaptınız.

Bu iki kelime için benzerlik oranı nedir sizce? Sorunuza dilim döndüğünce cevap vermeye çalışıyayım... Tost Makinası ve Narenciye Sıkacağı aramaları için google Narenciye Sıkacağı nedir, Tost Makinası nedir gibi bir sonuç getirmiyor. Bu aramayı yapan kişinin bu cihazları satın almayı düşündüğünü ya da bunların birer ürün olduğunu, bu ürünü incelemek isteyeceğini anlıyor ve sizin de söylediğiniz gibi sonuçlar artıkça benzerlik oranı da büyüyecektir... Sanırım burada sorulması gereken soru bunu nasıl anlıyor? olmalı.