oRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi Siz Yanılıyorsunuz Diyecegim neden derseniz siz sayfa reklamını yapamıyorsanız yanlıs sayfada reklam atıyorsanız o sizin sorununuzdur hayatınızda karsılıklı reklama girerek face sayfası büyüttünüzmü edebiyattan komedi sayfasına üye cıkmaz derler ama biz komediye aşktan aşka edebiyattan edebiyata bilgi sayfasından durmadan uyeler çekerek sayfalar büyütürüz örnek vereyim benim kendime bayanlar üzerine özel yaptıgım sayfa var %96 sı bayan vede yaş ortalaması 18+ olarak vede bir ajansın 3 adet sayfasını büyütmekteyim sayfanın 2 si spor sayfası vede yurt dısı haberleri yapan spor sayfası ben reklama başladım sayfa oranları değişti begeniler değişti istenilen kitleye ulaştı Won adında bir alışveriş sayfasına uye çekilmez sizin tanımınızca sayfa adı örnektir ama ben o isimde sayfaya uye cekiyorum sadece elimdeki sayfalarda reklam atarak zamanında ben burda cogu kişiyle organik uye cekimi yaptım hepsinede sayfaya uygun kategoride uye yolladım lütfen herkes bilip bilmeden konusmasın ozaman satıs yapan sitelerde face sayfalarına reklam vermesin etki göremez haber steleri reklam vermesin moda vermesin neden herkes sayfalara reklam veriyor etkisi yoksa
oRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500 Dolarlık hesaba nekadar ödeme yaptınız ?
220 liraya aldım hocamda eft falan 230 u buldu işte