Hocam ALLAH kaza bela vermedikçe, sağlığından olmadıkça şunları yapmaktan başka çaren yok gibi. Önce seni, sen olduğun için seven bir insan bul. Herşeyine katlanacak, zor günlerine ortak olacak bir eş. Sonra bir şekilde çalışıp para biriktirip iyi kötü gerekirse tek odalı bir ev alacaksın yeterki kiran olmasın. Sonra birikime devam edip, eldeki evi de satıp üstüne daha iyi bir ev alacaksın bu döngü hep böyle devam edecek. Ya da biraz para biriktirip ticarete atılacaksın hocam
Değerli dostum maalesef hiç bir kadın uzun süre erkeği sadece kendisi diye sevemez. Erkek para kazanmaz ise kadının gözünde uzun süre değerini koruyamaz. Bu rasyonel gerçeği kadınları yermek için söylemiyorum. Kadın içgüdüsel olarak doğuracak çocuklara sahip çıkacak ve hayatta kalmalarını sağlayacak erkek talep eder. Bu doğasında var ve bunun için onları suçlayamayız. Tıpkı cinsel dürtüleri için erkekleri suçlamamamız gerektiği gibi. Biraz konu dışı belki ama evliliklerin selahiyeti için insanları yanlış beklentilere sokmak doğru değil gibi geliyor bana.