Arkadaşlar merhaba Windows bilgisayar kullanmadığım Apple'a geçtiğim için windows yüklü laptop'umu satıyorum. Özellikleri aşağıdaki gibi, fiyat araştırması yapıyorum yukarıda yazan fiyatı önemsemeyin..
Laptop'u 2.5 senedir kullanıyorum garantisi doldu ve komple içini 60TL'ye temizlettim, satıcam alan kişi uğraşmasın diye, kirli içi tozludur demesin diye. Özelliklerden görebileceğiniz gibi birçok yeni oyunu çok çok rahat hala oynatabiliyor. Blue-ray film takıp HDMI üzerinden Full HD ekrana yansıtıp film izleyebilirsiniz. USB 3 özelliği mevcut. Normalde 4GB 1066MHZ ram vardı, komple çıkarıp yeni 8GB DDR3 1333MHZ ram taktım. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar.
İletişim: alp
@hotmail.com.tr ve PM
Intel® Core
i7 İşlemci 740QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz (4+4 toplam 8 çekirdek)
Ram:
8GB Kingston 1333MHZ DDR3
Ekran: 16" HD (1366x768) VESA like LED panel
Ekran kartı: ATI 5770 1GB ekran kartı( Ram ile paylaşılarak 3GB'a kadar çıkıyor, 8 GB ram olduğu için sonuna kadar kullanabiliyor)
HDD: 750GB 5400RPM
Blu-Ray Okuyucu aynı zamanda DVD okuyup yazabiliyor.
8 in 1 kart okuyucu:, SD,MMC,MS-Pro,xD,Smart Media,mini SD w/ adapter,MS-Duo
2.0 MegaPiksel web kamera
Bütünleşik Bluetooth V2.0+EDR
Entegre 802.11a/b/g/n veya 802.11b/g
1 x Ekpres kart
1 x Mikrofon girişi
1 (S/PDIF)x Kulaklık çıkışı (S/PDIF) 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin (harici monitör için)
2 x USB 2.0 port1 x RJ45 *** girişi1 x E-SATA
Ayrıca 1 adet
USB 3.0 girişi
Numerik Klavye(Yanda rakamlar var ve klavye gerçekten çok kullanışlı)
Diğer ufak tefek detayları ciddi alıcılara yazabilirim, wifi açma kapama için yanda düğme, ASUS'a özel birçok yazılım,
HDMI girişi, çalınmaya karşı Kensington kilidi