Arkadaşlar, işlerim biraz yolunda gitti, kendimi şımartıp yeni nesil I PAD 4G ve Toshiba Sattelite aldım.
Haliyle şu ürünler fazlalığa çıktı:
1. Toshiba A100-599
2. HP Pavillion DM 3
NOTLAR:
Toshiba biraz sorunlu, ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Adaptörü sağlam, klavye ve ekranda sorun yok. Windows XP yükleyince çalışıyor ancak üzerinde orijinal gelen Vista yüklenemedi bir türlü. BAzen ekran kararıyor. Ona göre bilerek alın. Kimse kimseyi kazıklamış olmasın. Fiyatıda ona göre yazıyorum : 150 TL. (parçalasak daha fazla eder)
HP Pavillon Türkcell kampanyasından aldığım cihaz, baterisi iyi durumda 2 saate yakın gidiyor, buna bir virüs bulaştı bir türlü halledemedim, HDDyi çıkarttım, yenisini taktım yine sorun oldu. Bu cihazı HDD'siz veriyorum, kalan tüm parçaları sağlamdır. Çelik kasalı bu makineyi gerçekten tavsiye ederim. Fiyat : 600 TL. (bu makineyi 1000 TLye zor bulursunuz.) (Sadece adaptörünü 160 TLye satıyorlar, LED ekranlıdır.)
Ciddi alıcılara resim vs. yollarım. Yukarıda işaretledim ama, elektronik ve 2. el olması ve aşırı uygun fiyat vermem nedeni ile, geri dönüşüm vs. kabul etmem, siz bu ürünleri sanki herşeyi bozukmuş gibi düşünerek alın, fazlası ile memnun kalın. Havale vs masrafı alıcıya aittir, kargo alıcıya aittir. İstanbul içi elden teslim ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:01:45 -->-> Daha önceki mesaj 16:49:28 --
Şu yukarıdaki SATILDI iconu neyse, satılınca satıldı diye yazarım. Satılmadı henüz.