abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayfalarına bakınız. Sizin yapmanız gereken kendinize ait ya da başkalarının yazmış olduğu formüller arasında kaybolmak değil, sıralama sonuçlarında çıkan web sitelerindeki benzerlikleri, benzerlik skoruna göre ortaya çıkarmaktır.
Kesinlikle çok zekice!!! Ben sorumu edit ederken siz edit edilmiş halini görmeden soruma cevap vermişsiniz. Sanırım kafamda bir şeyler tetiklendi...

Teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:24:59 -->-> Daha önceki mesaj 15:47:11 --

abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun için sıralamadaki web sitelerini özenli bir şekilde tarayıp, db'ye yüklemeniz gerekiyor. için sıralamadaki web sitelerini özenli bir şekilde tarayıp, db'ye yüklemeniz gerekiyor. Bazı web siteleri için bu veri miktarı 1-2 TB'a kadar çıkabiliyor. Daha büyük veri isteyen siteleri incelemiyorum. HDD müsaade etmiyor.
"Bunun için sıralamadaki web sitelerini özenli bir şekilde tarayıp, db'ye yüklemeniz gerekiyor." Cümlenizden anladığım, veritabanımı, bir web sitesindeki sadece yakın anlamlı kelimeleri değil, sitenin tamamını yakın anlamlıları bir veri setine dönüştürebilecek şekilde modellemeli ve verileri bu şekilde ölçümlendirmeliyim? Sanırım başlangıç için böyle bir yol izlemem gerekiyor? Söylemesi kolay ancak yapması oldukça zor görünüyor? Yoksa ben tam anlamadığım için olayı biraz karıştırıyor muyum?