Meyve veren ağaç taşlanır. Bu hep böyle olmuştur, böyle de olacaktır...
Bu forumu anlamıyorum. 1000'in üzerinde başarı sağlamış bir firma 1 tek başarısızlıkla yerin dibine sokulabiliyor.
Garip...
Sorun yaşanılan sunucunun kod numarası neydi?
Linux-23
Bu ne demektir, firmanın en az 23 adet paylaşımlı/bayi hosting sunucusu var. Yani bir sunucuda ortalama 200 adet site barınır, bu hesaba göre 4600 site barındırıyor Karınca Hosting. Bu bir başarıdır. Kim ne söylerse söylesin. Herkes memnun kalacak diye bir kaide yok. Hepimiz insanız. Elbet bizde sinirleniriz müşteriye. Yeri geldiğinde yansıtadabiliriz. Ama kimse kimsenin Allah'ı değil ki suskun kalalım müşteridir diye. Biraz bu açıdan bakın.

İsimTescil örneği, forumda -3 trader'da şu an. Ama gel gelelim ki Türkiye'nin en büyük alan adı yazmanı. Başarısı uluslararasında kanıtlanmıştır.

Diyeceğim şu ki, bütün hosting işi bu forumda ibaret değil. Bu forumun 100.000 üyesi varsa dışarıda da 70.000.000 milyondan fazla insan var. Bunları göz önünde bulunduralım. Birilerini karalamaya değil, destek çıkmaya çalışalım.
İnsanlar zaten hemen Türk firmalarıyla iş yapılmaz demeye hazır, buna müsaade vermeyelim.
Hosting firmaları birbirlerine destek olsun, köstek değil. Bu forumda 1200'den fazla +trader alıp ticarette başarılı olmuş biri oluşan 1 sorunla ayaklar altına alınıyorsa, ben insanlığın geldiği bu vahim noktadan utanç duyarım...
Şükredinki karşınızda bir muhattap var. Birileri ilgileniyor. Büyük kurumlarda hangisinde bulacaksınız bunu? Beni yetkili biriyle görüştürün denildiğinde en yetkili kişi mağaza müdürüdür. Hadi çıkın bakalım Güler Sabancı'ya "TeknoSA'dan bi tost makinesi aldım bozuldu bu dünyanın en kötü marketisiniz ekmek yedirmem size" diyin.
Söyleyeceklerim bu kadar, elinizi vicdanınıza götürüp düşünmeye davet ediyorum sizi.

Selametle kalın.