drupal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bu konunun en dikkat çekici yeri seo = link mantığından derinlere inmekle başlıyor.Diğer konularda şu link-pagerank tartışılırken burda arama motoru,yöntemleri üzerine beyin fırtınası yaşanıyor.

Hatta ben bile gaza geldim.Sırf schema.org uyumlu bir demo site hazırlamaya başladım.

Bu konu r10 için değil Türkiye Webmasterları için ciddi anlamda bilgi barındırıyor.Bu bilgiyi alıp kullanmak klasik yöntemlere göre zor gelse de ilgilenenler için çığır açacaktır.Çığır=para dersem daha anlamlı olur.

O kadar okumaya anlamaya çalışan biri olarak ;rdf,schema,microdata diye kafayı ingilizce kelimelere takmışken çıkıp birçok kişinin ,türkçe iki kelam etmesi ve bunların anlamlı olması güzel.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Microdata üstüne kurulmuş bir altyapı varmı türkiye'de? ben araştırdım ama bulamadım, böyle bir veri tabanı kurup bunun sürekli güncel tutmak aslında muazzam bir gelir(reklam) kaynagı olabilir

burdan 4 tane e-book, 1 tane kitap çıkartıp satılabilir girişimcilere duyurulur.

Konuyu açan arkadaş aslında konunun uzmanları belirli bir gün bir saat'te bir araya getirip bir tane hangout yapsa tadıdan yenmez