Konu
sonunda kız ıle tanısmaya gıttım ama...
18-02-2013, 01:50:29
Selcuk
Baktım herkes buna benzer hikayesini paylaşıyor. Bende paylaşayım.
Bundan 7 yıl önce ailecek bir düğüne gittik. Ben de 15 yaşındayım. Neyse düğün çay bahçesinde idi. Orda çocuklar için yapılmış bölümde bir kız vardı. Kız çok hoşuma gitmişti. Dedim yani bu kız benim evimin kadını çocuklarımın anası olmalı. Her neyse o an konuşacak cesaretim olmadığı için bende ilk önce amcamın kızına dedim ki; önce ben kendimi kıza göstericem sonra 5 dakika sonra sen gidip az önceki çocuk senden hoşlanmış, konuşmak istiyormuş diyeceksin demiştim. O da tamam demişti. Neyse karşısına geçtim beni fark edene kadar oturdum karşısında ve sonra kalktım gittim. 5 dk sonra kuzenim geldi "söyledim" dedi.
Her neyse bende kızın yanına gittim "merhaba güzel kız" dedim. "Ne diyon be slq" diye karşılık verdi. Bende ne oluyor felan dedim. Üff sıktın artık dedi. "Abiiiiii" diye bağırdı. 22 yaşında hayvan gibi bir herif geldi. Kız beni rahatsız ediyor dedi ve çay bahçesini 4 tur koşturdu beni, eve kaçtım ben de.
Sonradan öğrendim kuzenim kız ile hiç konuşmamış sözde bana şaka yapmış ama az daha dişlerimi elime alacaktım.
O günden sonra her işi kendim halletim