Bu % 90 veya %70'in içinde de Doğru bilinen yanlışlar var. Mesela yaptığı yanlış ama ona göre doğru.

Kime göre doğru, neye göre doğru derler ? Eğer ki her dalgalanmada siten ilk 500 den siliniyorsa veya 1. sayfadaki site gidip 37. sayfaya atılıyorsa orda bir yanlış vardır demektir.

Verdiğiniz konulara ek olarak "Sitem index almıyor" konuları var. Allah aşkına Google'ın işi ne..İndekslicek tabi ki..İşi o

Ben ne dp'de ne de warriorforum'da bende bu tür konuları göremiyorum. O zaman bizde bir yanlış var demek ki.

Kesinlikle doğru bilgiye ihtiyaç olduğunu bende düşünüyorum. Elimden gediğince arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ancak belirttiğim sitelere manevi değerlerimden ötürü ne yardım ederim ne de bilgi paylaşımı yapıyorum. Hee dersen ki bir yazını okudu, onu gitti o tür sitelerde kullandı. Olur mu? Olur. Kısmet birazda bu işler

Dünya kadar SEO adı altında blog var. Bu bloglar ne işe yarar, ne bilgisi verir onuda yıllardır çözmüş değilim. Birine bir tane makale giriliyor, hepsi kendine göre çevirip yayınlıyor. Ne oldu güncel içerik...

Seomoz.org gibi ciddi anlamda bilgi veren bir site lazım diye düşünüyorum Türkiye'ye..