Aslinda demek istedimi konfirme etmissiniz belli bir olcude, mesela basit ornek, sitemap.xml i elle notpadde de yazabilirsiniz, bir addona da yaptirabilirsiniz. her iki yontemde sonuc olarak sitemap.xml olur dolayisi ile `kendinize ozgu` bisey yapmis degil sonuca kendi yonteminiz ile gitmis olursunuz.
`Ben bisey biliyorum ama soylemem` terimi `Allahini seven defansa gelsin, bi tek ben defans yapiyorum` yillarinda bitmistir. Cagimiz bilgi cagidir, paylasmak gerekir, yukarida yazmis oldugum kurumsal calisma semasini ogrenmek dusunun ki bir insanin ne kadar zamanini alir kendi basina,
Sorular )
1) simdi ben bunu `kurumsal calismalarda kendi yontemlerimle anlasiyorum` diyip kendime saklamalimiyim ?
2) saklayacaksam buraya gelip ben biliyorum ama soylemem mi demeliyim
3) saklayip soylemeyeceksem bildgimi neden soylemeliyim ?
4) paradox soylemeyecegini soylemek degilmidir ?
saygilar
Şimdi herkesin kendine göre görüşü vardır saygı duyarım. Filozofunda dediği gibi "
Söylediklerini kabul edemem ama söyleme hakkını ölene dek savunurum "
1) Herşeyinde puclic olmasını ben
kendi açımdan doğru bulmuyorum.
2) Herşeyi söylemeyebilirsiniz tabi ki.. İşin %90'lık tarafını üç aşağı 5 yukarı herkes bilmektedir. Ancak benim görüşüm işte o % 10'luk dilimde olay bitiyor.
3) Dediğim gibi saygı duyarım ama şu açıdan da düşünmek gerekir. Oldum olası; sohbet, arkadaşlık ve +18 siteleri hiç sevmem.. Çalışmadım bu tür sitelerle çalışmam bile..Eğer benim vereceğim o ince nüsanslar bu sitelerde kullanılırsa işte o zaman ben kendimi suça ve günaha ortak olmuş hissederim. Bu da beni ciddi anlamda huzursuz eder ve üzer.
4) İnternet o kadar geniş bir alan ki hertürde site var. 3. maddede dediğim sitelerde kullanılırsa işte ben buna cidden üzülürüm. Çünkü bunlar sadece kurumsal anlamda değilde her türden çalışmada kullanılabilir.
Ama derseniz ki firma çok büyük ve bu işe de ciddi anlamda bütçe ayırdı. Benim saydığım 62 tane en büyük haber sitesi var.. Bu 62 haber sitesinde 62 farklı içerik ve zamanlama ile istediğiniz firmanın istediğiniz kelimesinde emin olun ilk 3 sayfaya gelirsiniz. Kelimeye göre ilk sayfaya da gelme ihtimaliniz var. Dediğim gibi ancak Kurumsal ve de maddi anlamda bunu kaldırabilecek bir firma olmalı. Hem mükemmel bir reklam hemde Google'da kafaya oynamak için çok büyük bir etken.
Saygılarımla.