Konuyu buraya açmamın sebebi belli arkadaşlar , herkes farkında olsun bu olayların mağdur olmayın diye buraya açmak istedim. Seles bilişim adlı firma dolandırıcıdır. Ben firmada teknik destek elemanı olarak çalışıyordum banada vaatlerde bulunup işe almak istedi bizdekide saflık işte kabul ettik. Sunucu satışlarına başladık falan , sunucu satın almak isteyen kişiler bize bildirim yaptıktan sonra ben "Mustafa AKAY" adlı kişiye bildiriyordum sunucuları teslim etmesi için kendisi bana bile cevap vermiyordu konuyu değiştiriyordu elimde konuşma kayıtları mevcut buraya koyupta daha çok ezilmesini istemiyorum. Sunucu için para yatıran insanları günlerce haftalarda atlatıyor ve üstüne üstlük beklettiği halde ne para iadesi yapıyor nede sunucu teslimatı. Bu üyelik benimdi , kendisinin üyeliğinin onay beklediğini vs. söyleyerek üyeliğiminde şifresini değiştirmiş çok şükür şifreyi sıfırladım ve geri aldım. Sizlere anlatmak istediğim bunun gibi dolandırıcılara kanmayın. Paranızı vs. böyle dolandırıcılara kaptırmayın kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum ayrıca zaten gereğini adalet yerine getirecektir diye umuyorum.
Hepinize iyi forumlar.
Geçmiş olsun bende o şahıs ile görüştüm dediklerini hiç biri birini tutmuyordu yok ben evliyim şu var bu var ofisleri geziyorum falandır filandır istanbuldaki ofisin adresini verin ziyarete geleyim yok benim ofisim yok evden yapıyorum ys vereyim şudur budur vs vs işte.