Nomster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bir yerler düşünüyorum , nerden yaptırdınız rezervasyonu ?
Hocam internet üzerinden her şey yapılır ama rezervasyon tarzı şeyler asla yapmam telefondan arayarak yaparım sonuçta ufak bir para değil, benim size tavsiyem tatilsepeti.com gibi tatil sitelerine girin ordan gitceğiniz yeri seçin otellerin telefon numaralarını genellikle bir çok site vermez, resimlerde beğendiğiniz otellerden isimlerini kayıt edin google aratın iletişimleri çıkar arayın görüşün...

Aradığınız zaman şu kadar kişi tatile gelcez şimdiden rezervasyon yaptırcaz şimdiden, şimdi rezervasyon yaptırırsak ne kadar indirim olur diye sorun toplam bir fiyat isteyin, size fiyat verdikden sonra biz gelmeden parayı 1 ay önceden göndersek ne kadara düşer bu ücret diye sorun...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:35:26 --

on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bu yaz KIBRISI dusunuyorum

önerirmisiniz
Kıbrısa hiç gitmedim ama kötü olcağından şüphem yok ancak orası baya maaliyetli olur hocam... Beklediğiniz fiyat üstünde para talep edebilirler... İçki içmeyide seviyorsanız buda size artı masraf çıkarır zaten içki içiyorsanız içmediğiniz gece kalmaz.