Google bu bilgileri derledikten sonra LSI için algo'yu çalıştırmış ve bu linklerde yer alan içeriklerden LSI'ya en uygun çıkanları dahil etmiş. Sonuç bu. Sonuçlar arasında herkesin güleceği bir şey daha var yazsam mı acaba Neyse yazmayayım.
Bu şaşırtıcı, güzel bir örnekle desteklenmiş yazı için değerli Usta abirisebil'e çok teşekkür ederim.
@abirisebil Üstad,
Sanırım bahsettiğiniz, sıralamada hepimizi güldürecek link bu. Sonuçlar bende farklı görünüyor ya da söylemek istediğinizi ben yanlış anlamış olabilirim ancak reçel kelimesi ile google'ın bu sayfa arasında kurduğu ilişkinin, bu sayfayı getirmesinin nedenini, burada nasıl bir/neden bir hata yaptığının, neden başka bir sayfa değil de bu sayfayı çıkardığının nedenini anlayamadım... Bu konudaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim.
http://cafefernando.com/turkce/nar-receli/
Diğer bir ricam da,
LSI'a gelince :
- yemek tarifi
- ekmek yapımı
- salça yapılışı
- dordurma yapımı
- şeker hamuru
- pekmez yapımı
- şarap malzemeleri vs.'dir.
yukarıdaki kelimeleri bulmakta kullandığınız metodu bizlerle paylaşmanızın bir sakıncası yoksa, bu kelime kümesini nasıl oluşturduğunuz konusunda bizi bilgilendirmenizi rica ederim.
Şimdiden teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:03:12 -->-> Daha önceki mesaj 13:00:11 --
Konu'da kimse'nin soru sormuyor oluşunun sebebi acaba okuyupda birşey anlamamasımı ?
Yoksa herkes bunları biliyormuydu acep
Neyse ben yarın iyice okuyup teker teker sorcam anlamadığım kısımları (%90)
@abirisebil asıl ben teşekkür ederim.
Konu hem yeni hem de detaylı olduğundan sanırım sorularımız biraz zaman istiyor. Sizin sorularınızı merakla bekliyorum, zaten konu ilk açıldığında da sorularla başlamıştınız siz. Konuya katkınız bizler için çok değerli...