Kendinize özgü yöntemler ve kendinize özgü sistemler olmasının gülünç olan tarafı nedir ?
Söyleyinde bizde gülelim
SEO sektöründe olanların veya SEO ile uğraşanların devamlı birbirlerini iğnelemesi veya laf sokma çabasını da yıllardır anlamış değilim

İlk defa birine bu konuda bir mesaj yazdım, umarım son olur..
Ustadim komik olan sudur : Siz tek bir kaynaga defalarca aciklanmis olan teknikleri kullanarak calisma yapmak mecburiyetinde iken : "kendine ozgu yontemler" kullanarak calisamazsiniz. mesela sitemap.xml yerine sitelinkrating.pdf mi yapiyorsunuz nasil oluyor, yani kendinize ozgu olan sey nedir ?
Amacim kimseye laf atmak degildi, acikladim zaten eskiden vardi boyle hacker tanimlamalari ayni kafalarda "hacker kendi acigini kendi bulan buna kendi toolunu kendi yazan bunu da hackleyip hicbir icerige dokunmayan ilahi insandir" tanimlamalarini hatirlatti.
lastwisher, detaylı açıklamayı yapmış aslında. Ama bende bir iki kelam etmek isterim.
Akbank geldi "kredi kartı" kelimesinde çıkmak istedi.
İç, dış vb. analizler yapılır teklif verilir.
Teklifte anlaşılırsa sözleşme imzalanır.
Gerisi sizin SEO bilginize ve tecrübenize kalır, nasıl çıkarıyorsanız çıkarırsınız.
Önemli olan çıkmaktır, illegal yollara başvurmadan müşterinizi tatmin ederseniz kimse sonrasını sorgulamaz. Sorgulasa da buna cevap vermeme hakkınız vardır, işinizi öğretmeye sözleşme imzalamayacaksınız netice itibari ile. Siz müşteri memnuniyetini sağlayın yeterli.
Anlattigim gibi Akbank gelip "kredi karti" kelimesinde cikmak istemez, akbank google organik hitlerinde %10 artik hedefiyle gelir kelimeleri siz verirsiniz, akbankin it departmani oturup hangi kelimede ciksak diye kafa patlatmaz.
Arkadaşlar hala neyi tartıştığınızı almaya çalışıyorum ama nafile anlamıyorum. Size kurumsal SEO nasıl yapılırın zaten cevabını verdim!!! Elimde bulunan 170 tane foruma benzeri konu içerikli yazılar paylaşıp link vererek yapılır... Daha sonra ki aşama şudur eğer firmanız hizmet kuruluşu ise... Müşteri sorularını yanıtlayacaksınız
ör:Google "Bireysel Kredi nasıl alınır?" "Bireysel Kredi faizler" vb. belki yeri gelecek milyonlarca kelime arayacaksınız. Bulduğunuz sorulara yanıtlar vererek
bireysel kredi kelimesine link verecceksiniz... Bu kadar basit işte neden herkes birbirine laf atıyor anlamadım gittii.
Ustadim, arkadas yazmis heykelini yapmak lazim diye, bence sizin adiniza okul acilmali, mahallelere yollara isminiz verilmeli, universtelerde ders olarak okutulmali