Merhabalar,
Yazılımını yaptıracağımız bir yazılım için php konusunda uzman, zamanında iş verebilecek referanslarına güvenen yazılımcıya ihtiyacımız vardır.
Yapılacak proje özel olduğundan dolayı iletişime referanslar ile geçenlere seçilerek bilgilendirilme yapılacaktır.
Grup halinde çalışan arkadaşlar da iletişime geçebilirler, önemli olan nokta yazılım bittikten sonra versiyon güncellemelerinde birlikte çalışılacaktır.
İşlemler EN KISA ZAMANDA bitmesi gerektiğinden dolayı boşta olan arkadaşlar konuyla ilgilenirlerse sevirim.
Normalde bir firma ile anlaşıldı fakat bir aydır bizi sallıyor, anlaştığımız tarihte hiçbir işimizi yapmadı.
Konuyla ilgilenecek arkadaşlar aşağıdaki noktalara dikkat ederlerse seviniriz.
Anlaşma Şarları
Ödemenin bir kısmı çek ile size anlaşma sağlandığında yapılacaktır, demo çıktıktan bir hafta sonra nakit ödemeniz yapılacaktır. Siz demoyu ne kadar erken çıkartırsanız o kadar erken ödeme alırsınız.
İşi yapmadıkça abi biz normalde %50 peşin alıyoruz demeyin, anlaşmanın ilk şartı budur. Ben demo görmeden nakit para vermem. Artık nedenini yazmaya gerek yok herhalde.
İşi geciktirince bana maaş veremiyorum, nakit iş aldım falan filan mazeretlerinden anlamam, anlaşmaya uymuyorsan işi almayacaksın.
Bu yapamayacağımız bir iş değil ama zaman istiyorum demeyeceksiniz, zaman konusunda ne anlaşırsak odur, ötesi kesinlikle yok.
Elimdeki örneklerin aynısını istiyorum, abi bunu ben yazmıştım, şimdi aklıma geldi al sana vereyim yok, ne istiyorsam o.
Bütçede sıkıntı yok, sadece zamanında iş ve demo görmek ödemenizin yapılmasına başlanması için yeterlidir.
Sunucuya 200 mb dosya atıp abi %2 300 mb atıp %60 demeyeceksiniz, bu işi an ve an takip ediyorum.
Abi takımı ikiye böldüm, işini yaptırıyorum, nakit ver daha erken çıksın yok, nakit için önce demo çıkacak.
Umarım derdimizi anlatabilmişizdir.
Saygılarla