@promist

Promist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.paticco.com bu site gibi mi.
sener_izmir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok orası gibi değil, şu şekilde

[img=http://s8.postimage.org/jao0smz9t/ekran.jpg]

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:57:29 -->-> Daha önceki mesaj 02:53:53 --

@Himmet
Himmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde sorduğum bu zaten o sayfadaki modüllerden hangisi ücretsiz kargo? Bir sürü modül var ama anasayfada sol taraftaki ücretsiz kargo ile ilgili olan modül hangisi onu soruyorum? teşekkür ederim.
Proticaret.tv adresinde sorununuzla ilgili videolar var oradaki videoları izlerseniz nasıl değiştirileceğini çözersiniz. İnanın çok kolay

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:58:36 -->-> Daha önceki mesaj 02:57:29 --

@by_seker

by_seker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
natroda sql server adı veya ip adresini bir türlü bulamıyorum. panel çok yabancı.

bilgisi olan acil yönlendirirse sevinirim.
ticket açmayı denedinizmi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:05:11 -->-> Daha önceki mesaj 02:58:36 --

@teomanr

teomanr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yeniden indirip default temasını başka adla yükleyip tekrar denedim ana sayfayı SSL ile çağırmayı ama durum aynı site kaymış durumda

Ayrıca xml işini ye yeni kurulmuş bir proticaret de de denememe rağmen yukarıdaki aynı hatayı alıyorum bu sorunu çözmek lazım keza dışarıya entagrasyon veremiyoruz yardımlarınızı rica ediyorum
neden anasayfayı ssl ile çağırmayı deniyorsunuz ki sistem login olurken yada sepette zaten ssl ye geçiyor.

yani sorununuzu nasıl çözeceğinizi şuan bilemiyorum. 1.08 den 1.09 a mı geçtiniz. 1.08 den 1.09 a geçtikten sonra ilgili değişen dosyaları temanızdan değiştirdiniz mi oda var.Bence ilgili tüm işlemlerinizi default temadan yapın. Her şey sorunsuzca çalıştıktan sonra kendi temanızı kullanın. Bazı sorunlar temadan da kaynaklanabiliyor. Oda olmadı ücretli destek alın. B2b yapacaksanız biraz daha sağlam olmalı altyapı