Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
umut bak ne buldum


http://www.youtube.com/watch?v=3WBUV...layer_embedded

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:39:28 -->-> Daha önceki mesaj 00:38:12 --



Framenin ağırlığı ne kadar ? Toplam ekipmanlar üstündeken ne kadar ? ESC mi kuvetli değil yoksa motorlar mı
Esc motor sıkıntısı yok. Frame ağırlığı 300 gram olarak hesapladım sonradan 210 grama düşürecek malzeme olduğunu fark ettim ama 10*10*1 mm alüminyum profil satan yer bulamıyorum.

Asıl sıkıntı kontrol ünitesinde
http://www.ebay.com/itm/290688236594...84.m1497.l2649

Bunu aldık yolda ama sensör çok , yazılan programın döngü sayısı az olabilirmiş. Bu da kontrol ünitelerinden alınan veri sayısını bu da quadcopter ın stabilitesini etkiliyormuş. Deneyimi olanların bu işlemci ile 4 esc, 1 gyro, 1 accelerometer ve 1 ultrasonic mesafe ölçücü çalıştırabilir mi, quadcopter in uçması için yeterli hızda veri alışverişi sağlanabilir mi , bu konuda bilgilerini rica ediyorum.

Kullandılarsa hangi işlemci birimini tercih ettiler, kit olarak satın alınması mantıklı olan bir ürün mevcut mu? Bunları bilmek istiyorum.