Arkadaşlar bırakın şu anahtar kelime oyunlarını artık. Zaten google bunu bırakmanızı istiyor. Ben kendim bir sitemden örnek veriyim isterseniz. Evet bende eski usul anahtar kelimesi çalışması yaptım. Fakat son güncellemede ne oldu site ortada yok.

Şimdi beni iyi dinleyin. Bu anahtar kelime bilmem ne hikaye bunu baştan söyleyim. Bence google artık anahtar kelimeye önem vermiyor. Bunu siz büyük sitelerin bu son güncellemesinde ön plana çıkmasından anlayabilirsiniz. Google artık tüm yazılarda yapılan çalışmalara önem veriyor. Ben yaklaşık bir aydır tüm yazılarıma çalışma yapıyorum ve anahtar kelimede olmamama rağmen diğer tüm kelimeler benim ziyaretçi sayımı arttırmıştır.

Yani demek istediğim olay tamamen şudur. Artık yazdığınız yazı ile ilgili çalışmalar yapın. Gidipte bir tane kelimenin aranma hacmi şudur falan ben o yönde çalışma yapıyım falan demeyin.

Ayrıca bu işler sabır işi hemen bir şeylerde beklemenin bir anlamı yok. Siz yılmadan usanmadan çalışırsanız emin olun bir yerlere geleceksiniz.

Herkese bol hitler.