Arkadaşlar merhaba
öncelikle hepinize çok çok teşekkür ederim . tarif edilemeyecek bir acı. hepinizden allah razı olsun. zor zamanımda yanımdasınız.
bu zamanımda yanımda olan kadar yanımda olmayan dini imanı para olan insanlarda var.
Arkadaşım miraç ben yokken elinden geldiğinde gelen pmlere cevap vermeye çalışmış. şimdi pmlere baktığımda babamın vefatını öğrendiği halde yinede videom nerde videomu yollayın diyenler olmuş onları Allaha havale ediyorum.
kimse hakkımda kötü konuşmasın kötü düşünmesin diye açıklama yapayım dedim.
6 kardeşiz. en küçük kardeşim 14 yaşında diğeri 16 yaşında.
biz biraz daha büyük olduğumuz için biraz daha güçlü durmaya çalışabiliyoruz.
ama kardeşlerimin bu durumu kabullenmesi daha zor olacak.
onların yanında daha fazla olmak zorundayım bu zor dönemde. annemin ve kardeşlerimin toparlanması uzun sürecek gibi.
28 kişinin bende teslim edilmesi gereken videosu vardı. bu videoların çekimleri önceden beri hazır. fakat montajını yapamadık.
videolarını teslim alamayan arkadaşlar bana bildirsinler, bir arkadaşım montajlayıp gönderecek herkese. video işimi görmez para iadesi isteyenlerde bildirsinler onlarada elinden geldiğince kısa zamanda para iadesi yapacağım. fakat şunuda bildireyim para iadesi yapmam biraz fazla zaman alabilir. çünkü bu durumda aileme maddi anlamda da fazlaca destek olmak zorundayım.
tekrardan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Hepinizden allah razı olsun.
Özellikle eski Cold yani Oğuz babamın cenazesine geldi . ona özellikle teşekkür ederim.
Başın Sağ olsun dostum Allah rahmet eylesin Allah sabırlar versin çok üzüldüm bende aramıştım kapalıydı telefonun video önemli değil olduğu kadarıyla idare ederiz olmazsa da para mühim değil helali hoş olsun. ben video için pm falanda atmadım utandım açıkçası Mekanı cennet olsun babacığının burak kardeşim...