Arkadaşın tam olarak demek istediği şu sanırım sayfalar almış başını gitmiş 300k - 500k olmuş bu sayfalar kendi kendine bir şekilde dönüyor ve yükseliyor içine otolike atılsada arada kaynıyor.
Ben yeni bir hesap açıyorum hiç like almayan boş bir hesaba otolike ile kassam problem olurmu face hesabı silermi sayfayı kapatırmı vs. gibi problemler olurmu ne tavsiye edersiniz gibi bir şey sormak istemiş sanırım.
İşin açıkçası bu sorunun cevabını bende merak ediyorum bu konuda uzman arkadaşlar paylaşırsa bayağı faydalı olur.
Çok emek verdiğim ingilizce bir site için boş bir facebook hesabına başlangıç olarak 50-100 konuluk bir sayfa oluşturmayı düşünüyorum.
Bulunduğum sektörde rekabet edebilmek için öünüzdeki 6 ay veya en fazla 1 sene içerisinde min. 250k - 350k ingilizce konuşan gerçek kişilerden oluşan like'a sağip ve min 25k-30k civaında konuşulacak bir facebook sayfasına ihtiyacım var.
Sizce bu sayfayı nasıl kasamalıyım.
A- 400k-500k otolike yapılır 3-5 ayda yavaş yavaş düşer kalan sağlar bizimdir.
B - Linkbucks gibi sitelerden otolike olan sayfalara hit çekilir temiz ingilizce konuşan üye kasılır.
C- Yabancı içerikli face sayfalarına düzenli reklam verilir 3k-5k yavaş yavaş çıkılır iş sağlam olur.
D- Türkçe yüksek hitli sitelerimden otolile ile face sayfasına hit gönderirim ama ingilizce siteye ne katkısı olur tartışılır sadece hit yönünden değil seo ve diğer yönlerden.
E- Yurtdışı face like paketlerinden alabilirim hem çok pahalılar hemde etkisi nedir likeların nerden geldiği belli değil.
F- Diğer facekardeşliği siteleri vs.
G- Hepsi yapılır yada bir kısmı yapılır ama hangi sırada ?
biraz havuz problemi gibi oldu ama

sanırım bu şekilde sormak lazım.