sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şoklama işlemi çok basit bir işlem olmasa bu kadar ucuz ve çabuk yapılmaz. Teknik servis yapan telefoncular 5 lira ile 30 lira arasında tahminimce hallederler. Telefon şoklanmadan dolayı gitmez sonuçta bataryaya şok veriyorlar. Gitmez derken elbette yanlış şoklama elbette ki daha da bozabilir ancak şoklanmadan sonra düzelmezse başka bir problemi vardır. %90 benim de düşüncem sistemsel hata ve bataryayı şoklandığı zaman düzelicektir.

Ek olarak Göçmen arkadaşım sağdan soldan duyup kendin şoklamaya kalkma bilgin yoksa hiç kurcalama kapağı açarken toplarken bir daha toplayamazsın falan sıkıntı olmasın kaş çizerken, gözü çıkartma.

En iyisi yarın git gezin (özel mesajdan da yazdığım gibi.) bak ucuza falan bulursan ve hemen halledebilirlerse telefonunun başında bekle ve işini hallet, eğer olmazsa Kenan bey ile görüşür gün içerisinde kargonu gönderirsin artık şansına bekleyeceksin 3-5 gün. Oda Nazar diyelim.
Valla babama verdim. O gitti az önce yaptırıcam falan diye. Anlattım tek tek. Başında bekle, 20-25 TL'den fazla para verme diye. Bakalım ne yapacak

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:07:47 -->-> Daha önceki mesaj 13:18:00 --

Şoklama işlemi ile hallettik Yardımlarınız için teşekkürler.