Öncelikle geçmiş olsun, fatura kesmiyorsan savcılığa gitmeseydin. ilk etapda direk fatura isterler. Ama daha sistem yeni olduğu için, 23 Şubata kadar ocak ayının faturalarını kesebilirsin. Senin yerinde olsam ocak ayına ait fatura kesebilecek bir şirket bulurdum. Ama bu şirket bu olayları bilmemeli(Ben kesmek isterdim senin üyelerine ama savcılık bana dokunur. Aileden birini bulmanda yarar var.) Sonrasında mahkemeye başvurabilirsin. Eğer fatura kesmeden mahkemeye başvurursan ne olur? Bir arkadaşıma olmuştu bu olay, tüm banka hesapları incelendi ve farklı kişilerden çok para alıyorsa ve o kişiyle ticari değilde borç olarak aldığını ispatlıyamıyorsa maliye tüm tutarlar üzerinden kdv hesaplıyor ve ona görede bir cezasınıda kesiyor. Ama şuana kadar hesabına çok para girmediyse hapis cezası olmadığı için başvur.(Ama ilerisinde hesabın hep incelemede olacağın için hayat boyu faturalı işler yapma durumun olur).
Gelelim diğer boyuta bence şifresini değiştirmeyen onlarca hala müşterin vardır. Şifresi uyuşanları tek tek dene ve o kişilere mail atmanı öneririm. Herkesin forumu takip etmesi mümkün değildir. önceki müşterilerine sistemi tekrardan açıp veremeyeceksen cuzi miktar karşılığı üyelerine yardım edebilirim.
Ayrıca mahkemeye başvururken şu şekilde başvurursan incelemeye girmeme ihtimalin bulunuyor. Bu yazılımcı kişi benim veritabanını alıp yazılımımla birlikte yeni bir site kurmuştur. Sonrasında da benim sitemi hacklemiştir diyebilirsin. (Loglarında ortak para kazancaz gibi laflar kullanmadıysan haklı çıkabilirsin, eğer ortak gibi laflar varsa mahkeme çok uzun yıllar sürebilir)