snib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tehlike çanları bunlar !
inanmayan arasın görüşelim. gideriz bi kuyumcuya ona satacakmısız gibi sorarız gercekmi degilmi kac gram bakarız ona göre ödeme yapılır.. tanımadan etmeden yorum yapmayın hakkımda

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:33:28 -->-> Daha önceki mesaj 10:31:37 --

SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kuyumcuya gideceksin ne diyeceksin ben bu altınları bu arkadaşa satacağım gerçek mi bi söyle
adamın söyleyeceğini yazmama gerek var mı ?

yüksek ihtimal
böyle bir tepki verir
kuyumcuya gidip oyle demiyecez tabiki. yanımdaki arkadasla normal arkadas gibi gidecez. kuyumcuya satacakmısız gibi soracaz gramını görecez . gerçekliğini görecez. ondan sonra ister alır , ister almaz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:40:39 -->-> Daha önceki mesaj 10:33:28 --

myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan da altın satma kardeşim fiyatı 6 aylık dibe oturdu. 2, 3 ay sonra gram başına yaklaşık 12-14 TL kar edersin diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.
forex ve borsayla ugrasıyorum, fiyatları cok iyi biliyorum. dipte oldugunuda biliyorum , fakat aciliyetten satıyorum. farklı yerlerde değerlendireceğim.
ilginize tesekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:42:25 -->-> Daha önceki mesaj 10:40:39 --

Shifty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bu konu kapatılmalı çok saçma.
konu sacma değil. kuyumcuya gidip 158 tl den ceyrek altın alacagına, bende gidip 150 tl ye bozdurcagıma. burda her iki tarafta kazansın diye ugrasıyorum.