inanmayan arasın görüşelim. gideriz bi kuyumcuya ona satacakmısız gibi sorarız gercekmi degilmi kac gram bakarız ona göre ödeme yapılır.. tanımadan etmeden yorum yapmayın hakkımda
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:33:28 -->-> Daha önceki mesaj 10:31:37 --
kuyumcuya gideceksin ne diyeceksin ben bu altınları bu arkadaşa satacağım gerçek mi bi söyle
adamın söyleyeceğini yazmama gerek var mı ?
yüksek ihtimal
böyle bir tepki verir
kuyumcuya gidip oyle demiyecez tabiki. yanımdaki arkadasla normal arkadas gibi gidecez. kuyumcuya satacakmısız gibi soracaz gramını görecez . gerçekliğini görecez. ondan sonra ister alır , ister almaz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:40:39 -->-> Daha önceki mesaj 10:33:28 --
Şuan da altın satma kardeşim fiyatı 6 aylık dibe oturdu. 2, 3 ay sonra gram başına yaklaşık 12-14 TL kar edersin diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
forex ve borsayla ugrasıyorum, fiyatları cok iyi biliyorum. dipte oldugunuda biliyorum , fakat aciliyetten satıyorum. farklı yerlerde değerlendireceğim.
ilginize tesekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:42:25 -->-> Daha önceki mesaj 10:40:39 --
Bence bu konu kapatılmalı çok saçma.
konu sacma değil. kuyumcuya gidip 158 tl den ceyrek altın alacagına, bende gidip 150 tl ye bozdurcagıma. burda her iki tarafta kazansın diye ugrasıyorum.