bekchi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pazartesi günü tüm loglarla dava dosyasını burada paylaştığımda hangi sistem kiminmiş görürsün. oğuzun arkadaşı olduğunu biliyorum. daha önce dolandırıcılıktan bu forumdan banlanmış adamı savunma.

1. oguzun arkadaşı değilim müşterisiyim
2. aranızdaki husumet beni zerre alakadar etmez
3. bu sistem daha yazılmamışken ilk ben test ettim seni tanımam bilmem oğuzdan aldım girdim daha tasarımı yoktu ben inceledim
4.. p.tesi günü az önce msn de tehtit ettiğin gibi olay ile alakam neyse onu da anlamadım da beni de loglarımı da mahkemeye vermez isen adamım diye burada dolanma.
adresimi adımı soyadımı msn den gönderdim. en geç salı günü faturamı adresimde istiyorum. eskilerin bir lafı var sıkıyorsa göndermezsin fatura . senin çapın ne ? kimsin ki msn den beni tehtit ediyorsun. hodri meydan


edit : ilk ve son mesajımdır. konuya bundan sonraki yazacağım ilk mesaj umarım tüm gençliğine mal olmaz tamamen senin elinde pazartesi günü görüşürüz.