aynen görmemişim.
Öncelikle söylemem gerekirse Windows8 temalı tasarımlar aslında özgün olmasalar da beni cezbeden çok hoşuma giden tasarımlar. Çünkü gereksiz kabartmalar, amatör 3 boyutlar ve uyuşmayan renk uyumlarından uzakta çok sade, keskin hatlara sahip siteler oluyorlar. Tasarım konusunda bu yüzden dilim bağlanıyor bir şey söyleyemiyorum
Fakat yine de bir şey gözüme battı. Daha doğru kelime gözüme pek gözükmedi. Siteye girince sağ taraftaki content içerik sanki google reklamıymış gibi hissettim. Bir an için orayı pek umursamadım. Daha sonradan okuyunca farkettim

Ufak bir thumbnail konulabilinir miydi bilmiyorum bence konulsa iyi olurdu 60*60 piksel boyutlarında ama yine de tasarımcı olan sizsiniz bu sizin kararınız
Sadece bir tek orası gözüme battı. Onun dışında tasarım güzel. Bunlar dışında ziyaretçi sayınız biraz az gibi. Programlama konusunda öğrencileri hedefe alırsanız bir süreliğine reyting sağlayabilirsiniz. Mesela üniversitelerde bilg.müh. , bilg.öğretmenliği, bilg. prog. okuyan öğrenciler bulup müfredatlarını öğrenip, hocalarının sorduğu soruları bulup çözümlerini sitende yayınlayabilirsin
İyi çalışmalar
yorumunuz için teşekkürler . ben de bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.daha önceleri joomla drupal ile haşır neşir olmuştum ve ilk kez wordpress ile çalışıyorum. site henüz 1 aylık ve seo işlerine hiç bulaşmadım

dediğiniz gibi ufak tefek rötuşlar ile çalışmalara başlayacağım inşallah. tekrardan teşekkür ederim. kolay gelsin