Benim de hala açılmayan sitelerim var, müşterilerime mağdur oldum. Fakat şöyle bir gerçekte var ki diğer yer sağlayıcılar hak verecektir, bu fiyata müthiş bir hizmet beklemek biz müşterilerin hatasıdır.
Ayrıca Karınca Hosting aleyhine açılan konulardaki tüm postları tek tek okudum. Mağdur olmama rağmen Karınca Hosting aleyhinde başlatılan karalama kampanyasının fazla olduğunu düşünüyorum. Karınca Hosting müşterilerin verilerini kurtaramadığı / geç kurtardığı için haksızdır fakat burada aleyhlerine yazılan postlar en az Şahin Dağ' ın yazdığı küfür ve hakaretler kadar rahatsız edicidir. Sorun ile ilgili bilgilendirme konusunda yazılan postlar bunları düşünmemi sağladı. Siteleri kapalı olduğu için maddi ve manevi kayıpları olan, imaj ve prestiji zedelenen kullanıcılar doğrudan mahkeme yolu ile haklarını arasaydı emin olun en doğrusunu yapmış olacaktı, ama burada ortamı gerdikten sonra bakın bu bana böyle dedi diyerek küçük hesapların peşinde olmak bence yanlıştır. Keza bu sıkıntılı süreçte Karınca Hostinge yardımcı olmak yerine birçok insan veryansın edince işleri daha da zorlaştı. Bence sadece Karınca Hosting değil, bu sınavı biz kullanıcılar da geçemedik.
Önce mağdur olan kullanıcılara sonra da Karınca Hostinge sabır ve geçmiş olsun diliyorum. İşimi garanti almak adına farklı bir firmaya taşınacağım ve bu mesajı yazarken hiçbir kişi ya da firmanın etkisinde kalmadığımı, tamamen kendi düşüncelerim olduğunu belirtmek isterim.