anlamadığım nokta neden bu kadar çığırtkanlık yaptığınız? hazır kurulum sayesinde 150 karakteri geçmeyen yazı yazıyorsun, anında 3 adet eklentiyi kurabiliyorsun. İnternet hızı normal olan birisi için her bir site 1 dakikada kurulur. Bu da demektir ki saati 60 TL. Çoğunuz oturduğu yerden para kazanmaya alışmış, yaptığı işi göklere çıkarakacak ki webmaster'lığı pekişsin. 500 Liraya wordpress+ Tema girdirenler yüzünden 39$ dolarlık lisanslı tema satmaya kalktığımda millet 'kalitesiz' diye almıyor. varın siz düşünün -piyasanın- halini.
Eğer iş alınmadıysa işe talibim hocam.
Eğer 3 eklentiyi ve wordpressi 1 Dakikada kur sana 100 tane wordpress işi verecem biz enayi gibi saatlerce uğraşmayalım.. Ha bide panelden host olusturacan db olusturacan excele kaydedecen

1 dakikada ha vay be
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:41:24 -->-> Daha önceki mesaj 00:37:54 --
Sorun şurda arkadaşlar bu webmasterlar için bir oda kurulacak.
Ve bu odaya üye olmayan kimse iş yapamıyacak....
Ve bu odanın belli bir fiyatlandırması olacak .. bunun altında yapan kişilerden adli yollar başlatılacak.. Ancak böyle yapılır bu iş yoksa ilkokul çocuğu, lise çocuğu ben webmasterim deyip 150-200 milyonluk işi 30 TL yapar bizde hak hukuk diye savaşır dururuz....
Haa şöyle de var... Bana çok gelen oldu..
Müşteri: Hocam Wordpress kurdurdum adam 10 milyona kuruyormuş
Ben: Evet buyrun
Müşteri: Arkadaş kurarken hep hatalı, ***** kurmuş. Ceza yedim. Yada siteme virüs girdi.
Ben: Bir bakayım isterseniz.. Peşinden bakıyorum kuran kişi kendi linkini gizlemiş siteye. Bide iframe çekmiş kendi sitesine virüs girince müşterinin kini de google dan banlatmış

Müşteri: Vay Ş....... Vay A.......S......
Ben: Hocam ben hallederim. Ama şu fiyat.
Müşteri: Yüksek hocam
Ben: isterseniz o arkadaşın yaptığı gibi ucuza yapim
Ha bu kişilere de hiç acımıyorum. Ucuz etin yahnisi nasıl olur ucuz yiyenler bilir.
Milletin hakkını yiyip para kazancam diye düşünen arkadaşlar ve milletin emeğini yiyen webmaster arkadaşlara zaten hiç denilecek söz yok.