Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk firmalarından uzak durmak yerine 3 TL yıllık hosting almamanız yeterli olur

Geçmiş olsun
Hocam bir konuda haklısınız lakin bu gün Karinca Hostingde mağdur olan insanlar Karinca Hostingi sadece ucuz oldukları için seçmediler. Şahsen ben bu insanlar ile 2 yıldır çalışıyordum. Allah için bir gün of demedim. Arasıra sunucu kesintileri oluyordu ama yılda en fazla 2 yada 3 kez idi oda en fazla 2 saat sürerdi. 1 hafta öncesine kadar bana sorsanız hangi hosting firması ile çalışmalıyım diye ben Karinca Hosting derdim. Ucuz olduğu için mi derseniz hayır derdim. Çünkü bana göre Karinca Hosting kaliteli, güvenilir, dürüst bir firma idi. Dediğim gibi Karinca Hostingi seçmemin sebebi para değildi. Zaten r10'dan bir kaç hosting alan kişi bir süre sonra ucuzluğu herkesten beklemiyor sadece kaliteli dürüst ve güvenilebilir firmalardan ucuzluk bekliyor. Bunlar olmadıktan sonra ne yapayım ben ucuzluğu. Acı gerçek şuki 1 hafta öncesine bana göre Karinca Hosting de dürüstlük, güvenilir, ve kaliteli hizmet vardı. Yaşananlardan sonra nedense aklıma Vodafone'nin reklamı geliyor "Bi' Saniyede Değişir Dünya" Karinca Hostingde bi saniyede değişti işte.

http://www.youtube.com/watch?v=RZBWZWwqRBY