Türk firmalarının bir suçu yok, her firma aynı değildir. Ben her zaman Türk firmalarını kullanmadan yanayım çünkü halkım kazansın. Ben sadece yanlış seçim yaptım.
Arkadaşlar makinelerin kul yapımı olduğunu unutmayalım. Bu makineler yanabiliyor. Yedekler bozuk olabiliyor. Ki bunun en bariz örneği R10 da yaşandı. İnsanlar neden kendi yedeklerini almaz diye aklıma gelmiyor değil. Ki aldığınız yedek bile bozuk olabiliyor. İlla böyle kötü şeyler olunca mı aklımız başımıza geliyor.
Ayrıca
şu konuda adam kendi çapında açıklama yapacağını duyururken...
Böyle mesajların yazılması bana göre hiç yakışmamış. Zaten adam yüzlerce müşterisinin sorunuyla boğuşuyorken birde üstüne üstlük bu alaycı yaklaşımlar eminim adamın sinirlerini dahada yıpratmıştır. Sizinde sinirleriniz bozuk anlıyorum ama alaycı yaklaşımları doğru bulmadım.
Düşmez kalkmaz bir Allah'tır arkadaşlar. İnsanoğlunun ne zaman düşeceği, böyle içinden çıkılmaz sorunlarla ne zaman karşılaşacağını bilemeyiz. İnşallah hepinizin yedekleri kurtarılıp tarafınıza teslim edilir.
Bende eski bir volsin, birkur ve methosting mağduruyum bu arada. Karınca ile hiçbir bağım bulunmamaktadır.
Özür diletme konusuna değinmeyecem bile tamamen kötü bir istek. Muhtemelen artık sağlıklı düşünemiyorlar. Allah yardımcıları olsun. Her iki tarafında.
Burada yedekleri kaybolan, siteleri 1 haftadır açılmayan kişi benim ve benim gibi bir çok kişidir. Kalkıp onların yandaşlığını yapmayın burada ve onları haklı çıkartmaya çalışmayın.